Košarica
0,00 Kn (0)

Zebra dlanovnik TC75x, Android 7 Nougat

  • Zebra TC70 i TC75 Android
  • SHTC75FKANDI

Prvi robusan Android terminal s pravim bar kod čitačem primjeren za skladišta, trgovinu, popis osnovnih sredstava i putnike.

Robusan Android terminal Zebra TC70/TC75 s ugrađenim pravim i zaista brzim čitačem 1D i 2D čitačem bar koda. Omogućava korištenje s rukavicama, na kiši, otporan je na udarce. Android operacijski sustav znači da će se korisnici brzo naviknuti na njega. Može se instalirati različita programska oprema. Na raspolaganju su i MDM rješenja (Mobile Device Management), kao što je na primjer SOTI.

Model TC75 ima, za razliku od modela TC70, ugrađeno i GSM sučelje.

Ako u katalogu ne nađete primjereno rješenje za vas javite nam se pa da iz cijele Zebra i Honeywell ponude nađemo primjereni model za vas. katalog@spica.hr

Za pregled cijena i zaliha morate biti prijavljeni!
*slike su simbolične

Dodatne informacije:

  • /
  • Android
  • /

Robusni Android dlanovnik Zebra TC75x s Androidom 7.0 Nougat, 1D i 2D bar kod čitač, s WIFIjem, ugrađena GSM povezanost, izuzetno brz procesor 1,8 GHz hex core 64 bit, zaslon omogućava korištenje s rukavicama. Corning Gorilla Glass 2.

Otporan je na pad s visine do 180 cm, radna temperatura od -20°C do +50°C. Ima NFC, prednju i zadnja kameru.Postoji i model i bez GSMa.